Om Golfprofiler.no

Per-Erik Skramstad

 

Golfprofiler.no er Per-Erik Skramstads fotonettsted om golf. Det du ser her, er resultatet at et pågående fotoprosjekt der jeg tar bilder av golfspillere på hobbybasis og i jobbsammenheng. Nettstedet har ingen andre ambisjoner enn å dele det arbeidet jeg gjør med andre golfinteresserte.

Bildene er i utgangspunktet ikke for salg, men ta kontakt dersom du har noe på hjertet.

Dersom du ønsker å bruke noen av bildene på ditt nettsted, må du ta kontakt først for å avtale betingelser. Jeg er en rimelig mann (i den betydningen at det går an å snakke fornuftig til meg), men om du stjeler mitt åndsverk uten avtale, blir jeg ikke spesielt glad.

 

Om Per-Erik Skramstad

Per-Erik Skramstad

Golfprofiler.no er utviklet og blir drevet av Per-Erik Skramstad. Nettstedet inneholder bilder fra golfturneringer som jeg har vært til stede på. Jeg er en lidenskapelig høyhandikapper. I tillegg til golf er jeg lidenskapelig opptatt av fotografering, opera og filmkunst.

Bildene på Golfprofiler.no kan kun brukes etter avtale. Kommersielle aktører betaler honorar.

Jeg har lang erfaring med å administrere nettsteder, Facebook-sider, Facebook-annonser, Twitter-kontoer og YouTube-kanaler, både for meg selv og kunder. Selv om kjernen i alt jeg gjør er å bygge søkemotorvennlig innhold av høy kvalitet, er målet alltid konvertering. Mine private webprosjekter bruker jeg blant annet til å eksperimentere med søkemotoroptimalisering, noe som også kommer mine kunder til gode.

Bildene jeg tar, ender stort sett opp på Golfprofiler.no, Svanesang.no eller Amatorfotografen.no.

 

 

Nå holder jeg på med et prosjekt om Sicilia. Det er ingen hemmelighet at jeg er Sicilia-frelst.

Bilder fra Sicilia kan du se på mitt nettsted Wondersofsicily.com!

Arbeidet mitt som profesjonell webutvikler inkluderer innholdsproduksjon, oppbygging av nettsteder, fotografering, intervjuer, rådgivning, søkemotoroptimalisering, AdWords-kampanjer og administrering av nettsteder. Jeg har hatt og har både store og små kunder, deriblant Hurtigruten, Spitsbergen Travel (se bildene mine fra Svalbard på Amatorfotografen.no), Gjenskinn, Cosmo Clinic, Element Logic, Volvat, Aleris Nobel (Oslo), Aleris Colosseum (Oslo), Storebrand etc.

 

 

 

Alle bilder er opphavsrettslig beskyttet.
Kontakt Per-Erik Skramstad for alle forespørsler om bruk eller oppdrag:
www.webkommunikasjon.no